lunes, 19 de junio de 2017

Retalls poetics 0114

Datos del libro:

Editorial: Els flautats.

Nº de páginas: 75.

Lengua: Catalán.

Encuadernación: Tapa Blanda.

Precio:Descatalogado.


Resumen del libro:

Un conjunt de poemes per a gaudir de manera sensible i creativa del món que ens envolta i que ens és proper. La lectura d'aquest recull poètic, escrit de forma senzilla i entenedora.

Pequeña opinión:

Libro lleno de poemas, a bajo mi punto de vista son poemas demasiado difíciles de entender si están destinados para los pequeños de la casa. Quizás para estudiarlos en el colegio, no considero que sea un libro entretenido.


Un poco del autor:
Va néixer a Mataró el 30 de juny del 1951, lloc on viu actualment. Ha exercit de mestra de primària durant més de 40 anys, gran part dels quals a l'escola pública Camí del Mig de la capital del Maresme. Durant anys ha estat compaginant la tasca de docent amb la d'escriptora. "Sóc una mestra que fa poemes -va dir-".
Ella ha publicat prop de mig centenar de títols, entre poesia i contes per a infants, i obres divulgatives per a pares i mestres. A més, ha realitzat articles, cursos i conferències sobre els vincles de la docència amb la literatura i el cinema, que són dues de les seves grans passions.


Valoración: 3/10.

No hay comentarios:

Publicar un comentario