domingo, 12 de agosto de 2018

Noies Youtubers Lucy Locket, desastre a la xarxa 0198

Datos del libro: 
Autor: Emma Moss.
Editorial: Estrella Polar. 
Nº de páginas: 271.
Lengua: Catalán.
Encuadernación: Tapa Blanca.
Precio: 11,95e.

Resumen del libro:
Per si no fos prou traumàtic canviar de país, la Lucy acaba de fer un ridícul espantós el primer dia d’escola. I per acabar-ho d’adobar, algú ho ha gravat amb el mòbil i ha penjat el vídeo a la xarxa! Però quan finalment s’anima i descobreix les oportunitats de YouTube, es queda al·lucinada quan comprova que el seu canal va guanyant seguidors dia a dia.
 
 Un poco del autor:
Emma Moss ama los libros, los gatos y YouTube. En ese orden, aunque es una decisión cercana. Ella es la autora de la serie Girls Can Vlog, que comienza con Lucy Locket: Online Disaster.
 
La editorial:
Estrella Polar, El nostre segell ofereix als joves lectors publicacions de gèneres i formats molt diversos oferint els millors títols de la literatura infantil i juvenil, catalana i universal, tenint cura del text que aquestes obres mereixen i fent especial atenció als aspectes gràfics (il·lustracions, maquetació, enquadernació, etc.) L’objectiu és desenvolupar l’hàbit lector dels infants i joves, proporcionant a la vegada diversió i estimulant la lectura que els convertirá en lectors adults.
 
Valoración: 7/10

No hay comentarios:

Publicar un comentario