domingo, 1 de abril de 2018

Una noia normal s’ofereix de cangur 0169


Datos del libro: 
Autor: Anna Manso Munné.
Editorial: Crüilla.
Nº de páginas: 112.
Lengua: Castalán.
Encuadernación: Tapa Blanda.
Precio: 10,90e.
 
Resumen del libro:
La Ru té tretze anys. Té dos germans més grans, i només somia a tocar el dos de casa per viure en un ranxo de cavalls dels Estats Units. Per aconseguir-ho se li acut que pot fer de cangur de bessons, ja que deu estar més ben pagat que cuidar una sola criatura. De seguida la contracta una senyora pija que té trigèmines, i la Ru ho accepta encantada. El que no sap és que les tres nenes són tres monstres que li faran la vida impossible. Sort que pot comptar amb el suport incondicional de la Xeila i la Nàdia, les seves dues amigues de l'ànima! El senyor Quim, l’amo del secret més ben guardat de la Ru (és a dir, del Whisky, un cavall molt vell que el senyor Quim li deixa muntar), li aconsellarà què pot fer per entendre’s amb les tres nenes.
 
 Un poco del autor:
Anna Manso Munné nació en Barcelona, ​​en el barrio de Gracia en el año 1969. Sigue viviendo en el barrio de Gracia. Es la sexta de siete hermanos. Odia el hígado y hace de madre de una niña y dos niños. Estudió Imagen y Sonido en la Escola de Mitjans Audiovisuals de Barcelona (EMAV), y cursó un máster en escritura de guión cinematográfico y de televisión en la UAB. Inició su carrera profesional como guionista de programas infantiles de televisión (Barrio Sésamo, Club Super3 y Mic3), series (Mar de Fons, Ventdelpla, El Cor de la Ciutat) y otros programas de variedades (Cuina x solters, programa de cocina, o De Buena Tinta, programa literario) de la cadena autonómica TV3.

Pequeña opinión:
Es un libro de fácil lectura, perfecto para ratos libres. Los dibujos son muy simpáticos. La historia puede estar basada en una vivencia real. Sin duda es buen libro para sobretodo ‘niñas’ a las que les cueste el abito de la lectura.
 
La editorial:
Cruïlla és una editorial dedicada a la publicació de llibres de literatura infantil i juvenil i materials educatius per a les escoles. El Vaixell de Vapor i Gran Angular són les col·leccions més conegudes i emblemàtiques de l'editorial. Cruïlla pertany al grup editorial SM, present en diversos països d'Amèrica Llatina. Tant Cruïlla com el grup destinen els beneficis a programes i obres de caire social que gestiona la Fundació SM.

Valoración: 6,5/10.

No hay comentarios:

Publicar un comentario